FOGLALÁS ÉS FIZETÉS

 

Szálláshelyét közvetlenül lefoglalhatja , a

budatrio@gmail.com

címre küldött elektronikus levélben, melyben kérjük adja meg nevét, pontos lakcímét irányítószámmal, mobil telefonszámát.

Foglalását a szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

A fizetés a  foglaláskor vagy legkésőbb a  szálláshelyre  történő  érkezés előtt 5 nappal történik , az aktuális árlistában közzétett egységárak és az igénybe vett éjszakák számának figyelembe vételével, a visszaigazolt foglalásnak megfelelően kiállított számla alapján   banki átutalással vagy bankkártyával. Ez utóbbi esetben a számlát a szállásdíj teljes összegének beérkezésekor állítjuk ki. Ha a fizetés az érkezést megelőző 5.napig nem érkezik meg, akkor a foglalást töröljük.

Amennyiben a foglalás az érkezést megelőző 5 napon belül történik, akkor egyidejű fizetést kérünk.

Átutalásos fizetés esetén bankszámlaszámunkat a vissszaigazoló emailben adjuk meg.

Bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan fizetheti ki  a kiválasztott apartmant.

Számlavezető bankunk , a  K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A szálláshelyfoglalás kizárólag írásban, emailben , a budatrio@gmail.com címre küldött elektronikus levélben mondható le.

A lemondás ingyenes, kivéve ha a lemondás az érkezés napját megelőzően 5 napon belül érkezik meg. Amennyiben a lemondás 5 napon belül érkezik meg, díjvisszatérítésre nincs lehetőség.

A Vendég a foglalását írásban  5 nappal az érkezését megelőző időpontig módosíthatja. Ezt követően, ha a foglalásához képest hamarabb távozik, díjvisszatérítésre nem tarthat igényt. Hosszabbításra csak a szabad helyek függvényében van lehetőség.

Az Önnek visszajáró összeget 2 banki napon belül visszautaljuk az Ön által használt  bankkártya számlára.

Az Ön személyes adatainak védelme a társaságunk és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.