BEMUTATKOZÁS

A „BUDA TRIO Apartments”  Budapest budai oldalának szívében, a Széll Kálmán tér  közelében  található, a Margit körútról nyíló csendes Fényes Elek utca 5.sz alatt.

Apartmanjaink:

Stúdió: 25 m² –   1 - 2 fő részére

Delux: 33 m² –   1 - 3 fő részére

Family: 56 m² – 2 - 4 - 6 fő részére

Minden apartman szeparált bejáratú és a közös előtérből saját előszobán át közelíthető meg. Valamennyi apartman rendelkezik saját fürdőszobával, teljesen felszerelt étkezős konyhával, szabályozható fűtéssel, tűz- és behatolás jelző riasztóval, közel 100 csatornás kábel-tv-vel, több idegennyelvű csatornával,  ingyenes internettel (wifi).

Részletes ismertetés az apartmanok bemutatásánál olvasható.

Kiváló a közlekedése: a Margit körúti  4, 6 és 17  villamosok megállója  200 m, a Mechwart ligeten a 11-es  busz megállója  150 m, a Széll Kálmán téri villamos, busz és metró megállók 450 m távolságban vannak.

trio-par4 Ha városnézésre jött és kulturális élményekre vágyik

Innen minden fontos látványosság kényelmesen, percek alatt megközelíthető: a Budai Várnegyed; a változatos kulturális, kiállítási és koncertprogramot nyújtó  Millenáris Park, a Marczibányi téri Művelődési Központ, az Átrium  Színház; a Bem Mozi vagy a Mammut-ban működő Pallas mozikomplexum – és még hosszan sorolhatnánk.

trio-par4 Ha Budapest híres termálfürdőit akarja kipróbálni

Gyalogos sétával  5 perc a Király fördő, 10 perc alatt elérhető – vagy villamossal 2 megálló  –  a híres „Szent Lukács Gyógyfürdő” és mellette a teljesen felújított „Veli  Bej” termálfürdő; villamossal 3 megálló  a Császár-Komjádi uszoda.

A Széll Kálmán térről közvetlen villamosjárattal  lehet eljutni a Rudas  Gyógyfördőbe és a világhíres gyönyörű Gellért fürdőbe.

trio-par4 Ha vásárolni szeretne

Óriási választék várja a népszerű „Mammut” bevásárló központban (300 m), mellette a Fény utcai piac, a Margit körút és mellékutcáinak családias kis boltjai, de a 4-6 villamossal percek alatt kényelmesen elérhetők a pesti nagykörút, és a legnagyobb bevásárlóközpont: a West and City Center változatos üzletei.

Pénzügyeit legközelebb a szemközti házban lévő CIB-bankban intézheti, de minden nagyobb nemzetközi,  ismert bank 300 méteren belül fiókkal rendelkezik itt.

Éjjel-nappal nyitvatartó élelmiszerbolt található 60  méterre.

trio-par4 Ha megéhezne

Számtalan reggeliző hely, étterem, kávéház, gyorsétterem, cukrászda van a közelben, a budai sétáló  „étterem utca”: a Lövőház utca tőlünk csak 5 perc séta.